Suriye Sınırında Askerimize Ateş Açıldı

Posted by admin  |  at  11:16 No comments

Suriye Sınırında Askerimize Ateş Açıldı bu sınırdaki çatışmada nerden çıktı suriye ile savaş işaretmi bu?

iki yıldır suriye ile yaptığımız politika sonunda patlağı verdi ülkeler arasında şimdiye kadar bir sorun olmamasına rağmen sonunda iki ülke birbirine girmeyi başardı.Sonunda Suriye ve Türkiye savaşın eşiğine geldi.Dün öğlen saatlerinde Hatay asi nehri kenarında devriye gezen askerlerimize suriye tarafından ateş açılmıştır.

Ateşe anında karşılık veren askerlerimiz kendilerine ateş açanları kaçırmayı başarmıştır.Taktik tekerlekli zırhlı araç devriye timine öğlen saatlerinde ateş açılmıştır.Suriye tarafında bulunan 3 beş kişi tarafından hedek gözetmeden açılan ataşe devriye gezen askerlerimiz anında karlılıık verip geri püskürtmüştür.

Devriye gezen araca ve askerlerimizde her hangi bir zaiyat olmamıştır.Acaba Bu ateşi açanlar suriye arkerlimi özgür suriye ordusuna bağlı militanlarmı yoksa sessiz sedasız ülkede hakimyetini sürdüren PKK nın suriye kanadı PYD mi?

Suriye sınırında her geçen gün artan bu ateşin bir savaş ateşi olabilir olması ve çok kan akacak Gibi görünüyor.Alıntıdır Kaynak..http://blog.milliyet.com.tr

About the Author

Write admin description here..

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

0 yorum:



Ekonomi ve İş Dünyası Siteleri

Sitemap

siteni ekle kameralı sohbet
back to top