Yazarak Parakazanma Gerçek Hikaye

Posted by admin  |  at  11:39 1 comment

Yazarak Parakazanma Hikayesi
Yazarak Parakazanma Gerçek Hikaye Üniversite'de okuyup ek iş ararken internette görmüş olduğu yazıtörstarter ile birlikte internette parakazanmaya başlayan bir öğrencinin hikayesi.

Çok zor şartlarda okumaktaydım ailemin durumunun iyi olmaması çoğu zaman bana para gönderememe gibi zamanlarda çok zor durumda kaldığımda oldu arkadaşlarımın yardımları ile geçinmekteydim.Çoğu kez okulu birakıp bir işte çalışmayı düşündüğüm oldu.

Bir gün internette sosyal ağlarda dolaşırken bir yazı dikkatimi çekti yazıyı baştan sona okudum ilgimi çekmişti hatta yorumlarını bile okudum.Okuduğum yazı yazarak parakazanma'yı anlatan bir eğitim setiydi.İşte gerçekten yapacağım diye düşünmeye başlamıştırm.


 Fakat bu eğitim setini alacak param yoktu arkadaşım bu moralim bozuk halimi görünce moralimi neyin bozduğunu öğrenmek için oda bu yazıyı okudu ve gerçekten bu işi yapabileceğini düşünüyorsan bu eğitim setini sana alabilirim demesi beni çok mutlu etmişti.

 Ve eğitim setini arkadaşım sayesinde almıştım ve iyikide almışım çünkü artık kendi işimi yapıyordum alime para bile göndermeye başlamıştım.İnternette böyle bir eğitim setiyle iyiki karşılaşmışım.Yazıtörstarter sayesinde artık internetten parakazanıyordum.
Yazarak Parakazanma Gerçek Hikaye  yazıtörstarter eğitim setini incelemek için ( Devamını Oku )

About the Author

Write admin description here..

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

1 yorum:

  1. İnternet o kadar güzel bir ortam ki burda para kazanmak isteyenler için herkeze bir pay var. Bende bir öğrenciyim ve internetten bir kaç yolla geçimimi sağlayabiliyorum. Örneğin yazarak para kazanmak için bir web sitesi için editörlük yapıyorum ve makale yazarak para kazanabiliyorum. Yazitörü bende herkeze tavsiye ederim.

    YanıtlaSil



Ekonomi ve İş Dünyası Siteleri

Sitemap

siteni ekle kameralı sohbet
back to top